Versnel je carrière


Omscholen naar ICT in 50 dagen bij Mr Data

Deeltijd Opleiding

mr data private business school

Wat gaan we doen? Versnel je carrière met Mr Data omscholing naar ICT / BI Consultant. In 50 intensieve dagen leer je de beginselen van ERP/ SAP systemen, Business Intelligence en Web Analytics. Je gaat hard aan de slag met zowel studiemateriaal, relevante praktijkcases als de nieuwste software producten.

Hoe ziet de week eruit bij Mr Data? Tijdens de deeltijd opleiding heb je om de week 2 avonden in de week les. Oneven weken vind de opleiding plaats Eindhoven en de even weken in Amsterdam. Tijdens landelijke vakantieweken is de Mr Data Private Business School gesloten. De weken dat je geen les hebt, staan in het teken van de thuiswerkopdrachten en zelfstudie.

Hoe wordt ik beoordeeld? Aan het eind van iedere module wordt de opgedane kennis getoetst door middel van een examen. Daarnaast krijg je beoordelingen voor de thuiswerkopdrachten en presentaties die horen bij de verschillende modules. De eindbeoordeling bestaat uit een gemiddelde van deze 3 componenten

mr data private business school

Welk Studiemateriaal wordt er gebruikt? Mr Data loopt voorop bij het integreren van moderne studietools in haar opleiding. Zo maakt men gebruik van Zoom videoconferencing voor het houden van overleg tijdens thuiswerkdagen. Voor de informatievoorziening tijdens de studie wordt gebruik gemaakt van Learningstone. Op dit platform vindt je de studiekalender, studiemateriaal en een mededelingenboard.

Hoe is de studie opgebouwd? De deeltijd opleiding bestaat uit 3 delen. Het programma van deel 1komt overeen met de fulltime opleiding en bestaat uit de modules ERP voor beginners, Web Analytics en Business Intelligence. Dit gedeelte duurt 10 weken. De overige 8 modules worden verdeeld over deel 2 en 3. Respectievelijk duren deze delen 10 en 18 weken. Het gaat hier om de modules SQL, ETL en Data Warehousing, Business Intelligence Strategy, Sollicitatie training, Data Visualization, SAP BI, BO en Tableau, Google Analytics & A/B Testing, Scrum Methodology, Business Intelligence Competency Center. 

omscholen naar ict lvl 1 mr data

info@mr-data.nl 

040 2668583 

 Weesperstraat 61

 1018 VN Amsterdam